Menu
0

We paint your mini's

Een nieuw spel gekocht met mooie miniaturen? En zou je deze graag geverfd zien? 

Dan heb je twee mogelijkheden: je kan het zelf doen of je laat het door ons doen!

Als je het graag zelf doet, kom dan zeker eens langs op één van onze 'Start to Paint'-sessies. 

Wil je het door ons laten doen? Super!
Stuur ons een mailtje met welk spel en welke figuren je graag had laten schilderen. Kijk ook eens naar de niveau's van afwerking hieronder. Laar weten weten welke figuren je op welk niveau wil en dan stempelen wij daar een prijs op. Eénmaal akkoord, dan breng je de miniaturen binnen en wij zorgen voor de paintjob! 


Wat doen we?

Elk model krijgt een onderlaag, een 'primer', waarop andere verf goed tot zijn recht komt. Wanneer je figuur klaar is, werken we het af met een laagje vernis om je geschilderde figuur te beschermen.

Je kan kiezen uit verschillende niveaus van afwerking:

Basic Tabletop Ready (Level 1)

Je figuur wordt afgewerkt met basistechnieken waarmee, op een eenvoudige manier, de figuren er netjes uitzien wanneer er mee gespeeld wordt. Een budgetvriendelijke manier, geschikt voor standaard bordspelfiguren en 'rank and file'-figuurtjes. De base wordt ook op eenvoudige manier afgewerkt met zand of texturing.

Advanced Tabletop (Level 2)

Met meer gevarieerde methodes leggen we meer nadruk op details om het figuur goed tot zijn recht te laten komen wanneer het in een spel gebruikt wordt. Geschikt voor characters, elite troepen en andere figuren die mogen opvallen, en voor betere bordspelfiguren. Voor de base wordt ook betere afwerking voorzien, met extra elementen zoals losse steentjes en tuftjes.

 

Display Quality (Level 3)

Met de beste technieken in ons arsenaal wordt het beste uit je figuur gehaald. Wil je een indrukwekkende generaal in een spel zien? Of is het gewoon om in de vitrine te zetten? Het zal er altijd prachtig uit zien. Ideaal voor display pieces en unieke of alleenstaande modellen. De base wordt evenzeer afgewerkt tot een hoog niveau, zodat het de perfecte setting weergeeft die je figuur nodig heeft.

 

Assembleren en klaarmaken

Indien je dit wenst kunnen we je figuren ook voor je assembleren. Dit houdt in dat we je model netjes van de sprue halen en helemaal opschonen. Mouldlines, flash en restjes sprue worden verwijderd. We dichten gaatjes en aanhechtingen zodat je model helemaal klaar is om geschilderd te worden. Indien nodig, afhankelijk van de grootte en gewicht van het model kunnen we sommige delen ook versterken met pinnen.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis