Menu
EUR

Tweedehands spellen


TWEEDEHANDS SPELLEN VERKOPEN

Is jouw spellenkast toe aan een opruimbeurt? Heb je spellen liggen die je niet graag (meer) speelt? Of waar je kinderen intussen misschien wel te oud voor geworden zijn? Dan kan je je oude, weinig gespeelde en/of ongebruikte kaart- en gezelschapspellen via ons een tweede leven bezorgen.

Je wil graag een spel verkopen. Hoe werkt het?
Jij brengt jouw tweedehandsspel bij ons binnen en bepaalt zelf welk bedrag je er graag nog voor zou krijgen. Dit wordt opgenomen in een contract. Wij bieden het spel vervolgens als tweedehands te koop aan in de winkel. 

De laatste tijd is onze tweedehands erg populair. Je belt dus best op voorhand naar de winkel om na te gaan of er op dat moment plaats is voor jouw spellen! 

Wat als je spel verkocht is?
Dan krijg je er winkelkrediet, dat gelinkt wordt aan je klantengegevens, voor in de plaats. Kortom, andere spelers kunnen genieten van jouw oude spellen en jij kan er weer iets leuks, nieuws voor in de plaats kopen. Win-win, toch? Wanneer al je spellen verkocht zijn, brengen we je daar via mail van op de hoogte

Welke voorwaarden zijn er?
We vragen onze klanten om enkel spellen binnen te brengen die nog volledig, in de originele doos én in goede staat zijn. Spellen die niet aan deze voorwaarden voldoen, worden niet aanvaard. We aanvaarden geen puzzels, speelgoed en dergelijke. 

 


TWEEDEHANDS SPELLEN KOPEN

Als andere mensen hun spellen kunnen aanbieden, wil dat zeggen dat je er natuurlijk ook kan komen kopen! Er worden tot meerdere keren per week spellen binnen gebracht. Kortom, het is zeker de moeite om geregeld eens te komen rondneuzen! 

Je wil graag een spel kopen. Wat kost het?
Je hebt iets leuks gevonden in het tweedehandsrek. De prijs van een spel staat telkens aangeduid op het spel zelf. Twijfel je toch? De collega aan de kassa kan de prijs gerust voor je nakijken.

Hoe kan ik betalen? 
Alle tweedehandsspellen kunnen afgerekend worden met de gebruikelijke betaalmiddelen: cash, bancontact, kredietkaart, enzovoort. Het leuke nieuws? Je kan ze ook aankopen met eco-cheques! Zo kan je die ook nog leuk besteden! 

 

Heb je toch nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren, we beantwoorden ze graag.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!