Menu
EUR

Verjaardagsfeestjes


Ben je op zoek naar een originele activiteit voor het verjaardagsfeestje van zoon- of dochterlief?

Demo-Spel to the rescue!

Wij organiseren verjaardagsfeestjes voor kinderen vanaf 6 jaar en bieden daarbij verschillende mogelijkheden aan. Wil je een verjaardagsfeest waarbij de kinderen kunnen knutselen naar hartenlust? Of wil jouw speelvogel liever een namiddag vol spelplezier? Wil je graag dat het feest begeleid wordt? Wil je er graag een heuse verjaardagstaart bij? Het kan allemaal!

We werken met een thema. Je bent vrij om dat zelf te kiezen. Waar is jouw zoon of dochter helemaal zot van? Vliegtuigen, ridders, de ruimte, ... ? Laat het ons weten en dan bekijken we samen wat er mogelijk is. We hebben enorm veel crea-materiaal en gezelschapsspellen waarmee we sowieso een onvergetelijke namiddag kunnen maken! 

Om het jullie nog nét wat makkelijker te maken, stellen we ook alvast een aantal thema's voor: 

Prinsessen: is jouw kind helemaal weg van prinsessen? We maken een mooi masker, lakken onze nagels en doen andere leuke crea-activiteiten met als centrale kleur roze! 

Oudheid: We gaan terug naar de tijd van dinosaurussen! Zelf een dinosaurus origami- of puzzel-gewijs in mekaar steken? Of maak je liever een echte mammoet? Bij de spellen katapulteren we je terug naar het Stenen Tijdperk! 

Begeleiding van het feest is mogelijk. Wij kunnen een begeleider voorzien per 8 kinderen maar vragen ook dat één van de ouders kan blijven. Wil je een feestje zonder begeleiding van ons? Dan ben je altijd welkom, al is het bij grotere groepen wel wenselijk om minstens een aantal dagen op voorhand te reserveren.  

Voor wie? Kinderen vanaf 6 jaar
Wanneer? Verjaardagsfeesten kunnen doorgaan op woensdag, zaterdag of zondag van 14u tot 17u
Waar? Alle feestjes gaan door in onze vestiging in Kessel-Lo

 

Reserveren? 

Indien je graag het verjaardagsfeest van je kapoen bij ons wil organiseren, vragen we je om minstens een maand op voorhand te reserveren. We bekijken dan met jullie of de gewenste datum nog beschikbaar is. 

Om te reserveren, stuur je een mailtje naar [email protected]. Vermeld daarbij over hoeveel kinderen het gaat, welk thema jullie in gedachten hebben, of jullie begeleiding wensen en wanneer jullie het feest graag zien doorgaan. Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor een heuse verjaardagstaart! 

 

Heb je nog vragen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! 

 

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!