Menu
EUR

Over Demo-Spel


Welkom op de website van Demo-Spel!

Een boardgamecafé en een spellenwinkel in één gezellige combi! 

Enerzijds zijn we een winkel gespecialiseerd in gezelschapsspellen. De betere gezelschapsspellen voor zowel jong als oud, miniature games, Magic: the Gathering, enzovoort. Je kan het allemaal in onze winkel vinden!

Anderzijds zijn we een boardgamecafé! Kom gezellig iets drinken en kijk dan niet raar op als we niet alleen komen vragen wat je wil drinken maar ook wat je wil spelen! Ons hele team heeft een opleiding als barista gevolgd, dus een heerlijke koffie maken we met plezier voor je klaar. Maar als je bij ons Koekedam roept, krijg je een heerlijk biertje voorgeschoteld! Daarnaast maken we ook graag tijd om je wegwijs te maken in het grote aanbod demo-spellen die in onze kast staan en, als we daartoe de mogelijkheid hebben, helpen we je graag op weg met de spelregels. 


Onze kalender is daarnaast rijkelijk gevuld met evenementen en van dinsdag- tot zaterdagavond zijn we open tot 23u! Op zondagen kan je ons bezoeken van 12 tot 18u.

Neem gerust een kijkje in onze koopjeshoek of ons rek met tweedehands spellen. Wie weet welke schatten je daar zal ontdekken! 


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook en/of Instagram!

Demo-Spel Leuven:

https://www.facebook.com/demospelleuven
https://www.instagram.com/demospelleuven/

Demo-Spel Kessel-Lo:

https://www.facebook.com/demospelkessello
https://www.instagram.com/demospelkessello/

 

We kijken er naar uit om jullie te ontvangen! 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!