Menu
EUR
Samurai Kat (1000)
Piece of Mind
(0)

Samurai Kat (1000)

€19,99 Incl. btw
Niet op voorraad

De Samurai Kat puzzel van Piece of Mind is de perfecte uitdaging voor puzzelfanaten die ook van anime, Japan en katten houden. Lees meer.

Productomschrijving

De Samurai Kat puzzel van Piece of Mind is de perfecte uitdaging voor puzzelfanaten die ook van anime, Japan en katten houden. Met 1000 stukjes zal deze puzzel je puzzelvaardigheden op de proef stellen. De puzzel toont een anime-stijl samurai kat die op een heuvel in Japan staat met een majestueuze berg op de achtergrond. De met sneeuw bedekte piek van de berg en de roze kersenbloesems voegen een vleugje elegantie toe aan de puzzel.

De samurai kat is de ster van de puzzel, met zijn witte vacht, zwarte en bruine kop en grote harige staart die zich achter de samurai-pantser onthult. De kat houdt een samurai-zwaard in zijn linkerhand en op zijn rug liggen nog meer zwaarden. De Samurai Kat puzzel is gedetailleerd en het voelt bijna alsof je het gewicht van de zwaarden kunt voelen terwijl je de stukjes in elkaar zet.

Maar de puzzel gaat niet alleen over het in elkaar zetten van de stukjes. Het gaat erom jezelf onder te dompelen in de wereld van de samurai kat. Terwijl je de puzzel legt, voel je alsof je op reis bent met de samurai kat. Je voelt de wind door je haren waaien terwijl je op de heuvel met de kat staat. Je hoort het geluid van de kersenbloesems ritselen in de wind. Je voelt de opwinding van het avontuur terwijl je de samurai kat helpt op zijn missie.

De kleuren van de puzzel zijn levendig en opvallend. De roze kersenbloesems steken af tegen de blauwe lucht en het wit van de vacht van de kat contrasteert prachtig met het zwart en bruin van zijn kop. De puzzel is een kunstwerk en het is zeker een gespreksonderwerp als je hem eenmaal hebt voltooid.

Specificaties

EAN Code
8720938384189

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Gerelateerde producten

Recent bekeken

Piece of Mind Samurai Kat (1000)
Piece of Mind
Samurai Kat (1000)
De Samurai Kat puzzel van Piece of Mind is de perfecte uitdaging voor puzzelfana...
€19,99 €16,52
 

Specificaties

EAN Code
8720938384189
0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Beschikbaar in de winkel

Prijzen online en in de winkel kunnen verschillen
Laatst bijgewerkt: Vandaag om 23:35
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Piece of Mind Samurai Kat (1000)

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!