Menu
EUR
Puppie Chefs (1000)
Piece of Mind
(0)

Puppie Chefs (1000)

€19,99 Incl. btw
Niet op voorraad

Ben je een liefhebber van schattige hondjes in koksmutsen en vind je het leuk om in de keuken te staan en heerlijke traktaties te maken? Dan is onze Bakpuppy's puzzel de perfecte toevoeging aan jouw collectie! Lees meer.

Productomschrijving

Ben je een liefhebber van schattige hondjes in koksmutsen en vind je het leuk om in de keuken te staan en heerlijke traktaties te maken? Dan is onze Bakpuppy's puzzel de perfecte toevoeging aan jouw collectie!

De puzzel bevat vijf harige vrienden die druk bezig zijn met het bakken van een taart. Het is een visueel spektakel voor jigsaw puzzel liefhebbers die houden van levendige kleuren en unieke thema's. Met 1000 stukjes kan je jezelf onderdompelen in de wereld van bakken met hondjes en genieten van de unieke ervaring die elk puzzelstuk biedt.

De puzzel is ontworpen om je van begin tot eind betrokken en vermaakt te houden. De hondjes zijn te zien op een tafel terwijl ze koken, omringd door potten en pannen op de achtergrond. Dit zorgt voor een uitdagende en leuke puzzel die je geest scherp houdt en je creativiteit stimuleert.

Wat onze puzzels onderscheidt, is hun innovatieve karakter. Elke puzzel is met zorg gemaakt, met behulp van geavanceerde technologie om levendige, hoogwaardige afbeeldingen te creëren die zeker indruk zullen maken. De kleuren zijn helder, de details zijn scherp en het totale effect is verbluffend.

De Bakpuppy's puzzel is geschikt voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Of je nu een doorgewinterde puzzelaar bent of net begint, deze puzzel biedt gegarandeerd urenlang entertainment en ontspanning. Bovendien is het een geweldige manier om te verbinden met je familie en vrienden over een gedeelde liefde voor bakken en honden!

De puzzel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is duurzaam genoeg om keer op keer te worden opgelost en opnieuw te worden

Specificaties

EAN Code
8720938384066

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Gerelateerde producten

Recent bekeken

Piece of Mind Puppie Chefs (1000)
Piece of Mind
Puppie Chefs (1000)
Ben je een liefhebber van schattige hondjes in koksmutsen en vind je het leuk om...
€19,99 €16,52
 

Specificaties

EAN Code
8720938384066
0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Beschikbaar in de winkel

Prijzen online en in de winkel kunnen verschillen
Laatst bijgewerkt: Vandaag om 11:53
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Piece of Mind Puppie Chefs (1000)

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!