Menu
EUR
Koning Kat (1000)
Piece of Mind
(0)

Koning Kat (1000)

€19,99 Incl. btw
Niet op voorraad

Ben jij een echte puzzelliefhebber die houdt van uitdaging en avontuur? Dan is de Blauwe Ridder puzzel de perfecte keuze voor jou! Met zijn levendige kleuren en ingewikkelde ontwerp zal deze puzzel je zeker urenlang bezighouden. Lees meer.

Productomschrijving

De Blauwe Ridder: De Uitdagende Puzzel voor Avonturiers en Kattenliefhebbers

Ben jij een echte puzzelliefhebber die houdt van uitdaging en avontuur? Dan is de Blauwe Ridder puzzel de perfecte keuze voor jou! Met zijn levendige kleuren en ingewikkelde ontwerp zal deze puzzel je zeker urenlang bezighouden.

De Blauwe Ridder puzzel is alles over actie en avontuur. Met zijn felblauwe zwaard in zijn linkerhand is de blauwe ridder klaar voor de strijd, met zijn lichtroze oren recht overeind en zijn blauwe ogen gericht op de vijand. Op de achtergrond vind je meer ridderkatten, maar de blauwe ridder is echt de ster van de show - hij staat midden in de puzzel, trekt je aandacht en daagt je uit om de puzzel op te lossen.

Het harnas van de ridder is werkelijk prachtig, met een kleur die is ontworpen om hem tijdens de strijd te beschermen. Terwijl je door de puzzel werkt, zul je de ingewikkelde details waarderen en de manier waarop de stukjes perfect in elkaar passen. Het is een puzzel die zowel uitdagend als lonend is, met een gevoel van voldoening dat voortkomt uit het voltooien van zo'n complex ontwerp.

Maar deze puzzel is niet alleen voor actieliefhebbers - het is ook perfect voor kattenliefhebbers! De ridderkat in de puzzel is schattig, met zijn grote blauwe ogen en lichtroze oren. En met meer ridderkatten op de achtergrond, voel je je alsof je deel uitmaakt van een epische kattenstrijd.

De Blauwe Ridder puzzel is een echt avontuur, waarbij elk stukje je dichter bij de overwinning brengt. Het is perfect voor iedereen die van een uitdaging houdt en voor degenen die zich willen

Specificaties

EAN Code
8720938384165

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Gerelateerde producten

Recent bekeken

Piece of Mind Koning Kat (1000)
Piece of Mind
Koning Kat (1000)
Ben jij een echte puzzelliefhebber die houdt van uitdaging en avontuur? Dan is d...
€19,99 €16,52
 

Specificaties

EAN Code
8720938384165
0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Beschikbaar in de winkel

Prijzen online en in de winkel kunnen verschillen
Laatst bijgewerkt: Vandaag om 21:46
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Piece of Mind Koning Kat (1000)

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!