Menu
EUR
Kattentuin (1000)
Piece of Mind
(0)

Kattentuin (1000)

€19,99 Incl. btw
Niet op voorraad

Deze prachtige puzzel van 1000 stukjes zal zowel je ogen als je geest verrassen. Het is een feest voor de zintuigen met zijn prachtige schilderstijl waarin twee katten in een tuin staan, op de rand van een blauwe muur. Lees meer.

Productomschrijving

Piece of Mind is trots om de Kattentuin-puzzel te presenteren, een stukje rust voor kattenliefhebbers en puzzelfanaten. Deze prachtige puzzel van 1000 stukjes zal zowel je ogen als je geest verrassen. Het is een feest voor de zintuigen met zijn prachtige schilderstijl waarin twee katten in een tuin staan, op de rand van een blauwe muur.

De Kattentuin-puzzel neemt je mee naar een rustige en levendige tuin. De katten worden omringd door een kleurrijke tuin vol leven, met veel bloemen in tinten oranje, paars, groen en roze. Er zijn ook bloempotten verspreid over de afbeelding, wat bijdraagt aan de charme van de puzzel. De katten kijken nieuwsgierig naar al het leven om hen heen, waarbij de linker kat een oranjeachtige kleur heeft met witte vacht, en de rechter kat een blauwe vacht heeft met een witte borst. De rechter kat staat recht en trots, terwijl de linker kat lijkt te springen naar iets.

De intrigerende details en levendige kleuren van de puzzel maken het een unieke en plezierige ervaring. Terwijl je elk stukje in elkaar zet, zul je nieuwe details opmerken en de artistieke waarde van de puzzel waarderen. Het daglicht dat door de tuin aan de achterkant valt, draagt bij aan de realistische uitstraling van de puzzel, waardoor je het gevoel krijgt dat je er echt bij bent in de tuin met de katten.

De Kattentuin-puzzel is perfect voor liefhebbers van katten, natuur en uitdagingen. Met 1000 stukjes zorgt het gegarandeerd voor urenlang vermaak en een gevoel van voldoening zodra het voltooid is. Het is ook een geweldige manier om te ontspannen en je geest te kalmeren na een drukke dag.

Specificaties

EAN Code
8720938384172

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Gerelateerde producten

Recent bekeken

Piece of Mind Kattentuin (1000)
Piece of Mind
Kattentuin (1000)
Deze prachtige puzzel van 1000 stukjes zal zowel je ogen als je geest verrassen....
€19,99 €16,52
 

Specificaties

EAN Code
8720938384172
0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Beschikbaar in de winkel

Prijzen online en in de winkel kunnen verschillen
Laatst bijgewerkt: Vandaag om 19:45
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Piece of Mind Kattentuin (1000)

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!