Menu
EUR
Fluffie Katten (1000)
Piece of Mind
(0)

Fluffie Katten (1000)

€19,99 Incl. btw
Niet op voorraad

Verlies jezelf in de schattige wereld van katten met de nieuwste puzzelcreatie van Piece of Mind - "Pluizige katten"! Deze puzzel van 1000 stukjes is een perfecte combinatie van schattigheid en kunst, met twee mollige katten die gezellige truien dragen te Lees meer.

Productomschrijving

Verlies jezelf in de schattige wereld van katten met de nieuwste puzzelcreatie van Piece of Mind - "Pluizige katten"! Deze puzzel van 1000 stukjes is een perfecte combinatie van schattigheid en kunst, met twee mollige katten die gezellige truien dragen terwijl ze voor het raam zitten.

Maar laat je niet misleiden door hun schattigheid - deze puzzel zit vol met gedetailleerde elementen en er gebeurt van alles. Je zult de pennen op de grond en het prachtige daglicht dat door het raam stroomt opmerken. Deze puzzel is echt een kunstwerk dat je urenlang bezig zal houden.

"Pluizige katten" is een unieke en opwindende ervaring waar kattenliefhebbers en kunstschilders verliefd op zullen worden. De levendige kleuren en gedetailleerde elementen maken deze uitdagende puzzel tot een bevredigende ervaring die je dagenlang bezig zal houden.

Bij Piece of Mind zijn we trots op onze innovatieve aanpak van legpuzzels. Onze puzzels zijn ontworpen om aan verschillende interesses en thema's te voldoen, en "Pluizige katten" is daar geen uitzondering op. Of je nu een ervaren puzzelaar bent of net begint, deze puzzel zal zeker voor een leuke en uitdagende ervaring zorgen.

Deze puzzel is niet alleen een leuke hobby, het is ook een perfecte manier om te ontspannen na een lange dag of om quality time door te brengen met dierbaren. Het boeiende ontwerp en de gedetailleerde elementen maken deze puzzel tot een perfect cadeau voor kattenliefhebbers en puzzelliefhebbers.

Specificaties

EAN Code
8720938384141

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Gerelateerde producten

Recent bekeken

Piece of Mind Fluffie Katten (1000)
Piece of Mind
Fluffie Katten (1000)
Verlies jezelf in de schattige wereld van katten met de nieuwste puzzelcreatie v...
€19,99 €16,52
 

Specificaties

EAN Code
8720938384141
0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen

Beschikbaar in de winkel

Prijzen online en in de winkel kunnen verschillen
Laatst bijgewerkt: Vandaag om 00:07
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Piece of Mind Fluffie Katten (1000)

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!