Demo-Spel

Painting

Een nieuw spel gekocht met mooie miniaturen? En zou je deze graag geverfd zien? 

Dan heb je 2 mogelijkheden. Je kan het zelf doen of je laat het door ons doen!

Als je het graag zelf doet kom dan zeker eens langs op onze Start To Paint sessies, elke 3de zondag van de maand op onze kalender.

Wil je het door ons laten doen? Super! Stuur ons een mailtje met welk spel en welke figuren je graag had laten schilderen. Kijk ook eens naar de niveau's van afwerking en laat weten welke figuren je op welk niveau wil en dan stempelen wij daar een prijs op. Eénmaal akkoord dan breng je de miniaturen binnen en wij zorgen voor de paintjob! 

We werken met verschillende niveaus van afwerking:

Level 1 - Elk model krijgt eerst een Undercoat en wordt daarna afgewerkt met een wash (kleurenschema naar keuze). De combinatie van undercoat met wash geeft een mooie diepe kleur. Daarnaast versieren we de base met gravel of grasjes en wordt het geheel vernist met een matte of satijnen vernis naar keuze. 

 

Level 2 - Elk model krijgt eerst een basiskleur om daarna ingekleurd te worden met base paints. Daarna werken we verder af met een wash waardoor het model een mooie diepe kleur en leuk schaduweffect krijgt (kleurenschema naar keuze). Daarnaast versieren we de base met gravel of grasjes en wordt het geheel vernist met een matte of satijnen vernis naar keuze.

 

Level 3 - Elk model krijgt eerst een basiskleur om daarna ingekleurd te worden met base paints. Daarna werken we verder af met individuele washes en highlights waardoor het model een mooi evenwicht krijg tussen schaduw en lichtere kleuren (kleurenschema naar keuze). Daarnaast versieren we de base met gravel of grasjes en wordt het geheel vernist met een matte of satijnen vernis naar keuze.

 

 

Level 4 - Elk model krijgt eerst een basiskleur om daarna ingekleurd te worden met base paints. Daarna werken we verder af met individuele washes en meerdere highlights waardoor het model een mooi evenwicht krijg tussen schaduw en lichtere kleuren (kleurenschema naar keuze). Waar gepast passen we extra effecten toe om elementen meer te laten uitspringen. Daarnaast versieren we de base met gravel of grasjes en wordt het geheel vernist met een matte of satijnen vernis naar keuze.