Demo-Spel

Over Demo-Spel

 

Welkom op de site van Demo-Spel!

Een boardgamecafé en een spellenwinkel in één gezellige combi! 

Enerzijds zijn we een winkel gespecialiseerd in gezelschapsspelen. De betere gezelschapsspelen voor zowel jong als oud, miniature games, magic, enz enz Je kan het allemaal in onze winkel vinden!

Anderzijds zijn we een boardgamecafé! Kom gezellig iets drinken en kijk dan niet raar op als we niet alleen komen vragen wat je wil drinken maar ook wat je wil spelen! Onze hele team heeft een opleiding als barista gevolgd dus een heerlijke koffie maken we met plezier voor je klaar. Maar als je bij ons Koekedam roept krijg je een heerlijk biertje voorgeschoteld! Daarnaast maak we ook graag tijd om je wegwijs te maken in het grote aanbod demo-spellen die onze kast staan en help je graag op weg met de spelregels. 

We hebben plaats voor een 70tal mensen in onze zaak dus plaats is meestal geen probleem. 

Onze kalender is ook rijkelijk gevuld met evenementen en van dinsdag- tot vrijdagavond zijn we open tot 23u!

Kom zeker ook eens kijken naar onze koopjeshoek, misschien kan je daar ook nog wel een leuk spel tegen een mooie korting aan de haak slaan!

Liever een spel spelen in de gezelligheid van je eigen thuis? Maar geen idee welk spel nu eigenlijk iets voor jou is? Nodig ons dan eens uit voor een homeparty! We brengen de winkel dan naar jou thuis!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Volg ons dan op facebook!

 

Het Team

Achter de kassa zal je vaak Robin Jehaes, Kevin Delaet of Lien Declercq kunnen vinden en af en toe Els Van Trimpont. 

Robin heeft zijn hart verloren aan bordspellen en magic. Kevin kan je dan weer alles over warhammer vragen. Lien is onze kleuterjuf met een plezante hoek af die helemaal into RPG's is. Els bekommert zich over de administratieve kant van de zaak en springt bij waar nodig.