Demo-Spel

Corona Maatregelen

We zijn weer helemaal terug! De horeca mag open en dus ook onze koffiebar en speelruimte maar natuurlijk met de nodige maatregelen om dat allemaal veilig te laten verlopen. 

De spelregels zijn zoals overal, handen ontsmetten en afstand houden van mensen die niet binnen jouw gezelschap behoren maar we hebbben nog een paar extra regels specifiek aan onze zaak:

Onze tafels hebben we netjes op 1,5 meter van elkaar gezet ga deze dus alstublieft niet verplaatsen. We hebben dan ook een paar grote tafels gemaakt voor wie met een groep komt, 2 warhammer tafels voor de miniaturen liefhebbers en voor de rest heel wat tafeltjes voor met z'n 4 te kunnen zitten. 

Als mensen vertrekken dan ontsmetten wij tafels en stoelen probeer dus ook zoveel mogelijk aan je tafel te blijven zitten en niet rond te hoppen van tafel naar tafel want dan maak je het ons nodeloos moeilijk. 

De demo-spellen die we ter beschikking stellen gaan na het spelen voor 3 dagen in quarantaine. Soms zal er dus eens een spel niet beschikbaar zijn maar kaartjes en kartonnen borden gaan helaas niet zo goed samen met alchoholgel. 

Uitleg geven we nog steeds graag bij een spel zodat je snel aan het spelen bent, dan gebeurd nu gewoon eventjes met een mondmasker op. 

Reserveren is niet nodig, uitgenomen voor de warhammer tafels omdat we er daar maar 2 van hebben. Voor de rest hebben wij een ruime speelzaal waar normaal altijd nog wel een tafeltje te vinden is.